Ресторант The Beach

Новото бижу на Плажна Алея, Варна


Посетете новооткрития ресторант The Beach, който се намира на плажната алея. Докоснете се до разнообразна и висококачествена храна, която ще погали вашите сетива. Нашият екип от професионални готвачи не прави компромиси с качеството.

За приготвянето на всяко ястие се използват единствено естествени продукти, които са с гарантиран произход и качество.

За всички наши клиенти сме подготвили и огромно разнообразие от ястия, които са приготвени от риба и рибни продукти. Не забравяйте да опитате поне едно от тях. Убедени сме, че досега не сте опитвали нещо подобно.

Всеки ден при нас ще откриете различни специалитети, с които се гордеем. Гарантираме, че ще ви поднесем едно ненадминато кулинарно преживяване.

"Няма любов, по-искрена от любовта към храната."

Посетете новооткрития ресторант The Beach, който се намира на плажната алея.
Докоснете се до разнообразна и висококачествена храна, която ще погали вашите сетива.


Нашият екип от професионални готвачи не прави компромиси с качеството.За приготвянето на всяко ястие се използват единствено естествени продукти, които са с гарантиран произход и качество. Месото се приготвя на истинско барбекю. Добрите продукти и майсторското им приготвяне правят блюдата неустоими.


При нас ще се насладите на всяка хапка. Приятната обстановка и разумните цени на ястията ще направят вашия престой в ресторанта още по-приятен.

 
BUY NOW  —